Mødrehjælpen

Klubben har tidligere doneret et beløb til Mødrehjælpen i Aarhus.
I 2019 åbnede en afdeling i Skive. Her var klubben på virksomhedsbesøg med en donation til følge.

Virksomhedsesøg hos Mødrehjælpen, Skive

Formand for Mødrehjælpen i Skive er Kirsten Wæhrens, der fortalte:

Det har været et hektisk første år for Mødrehjælpen i Skive. Med en stiftende generalforsamling for et år sidenog åbning allerede 2 1/2 måned senere har der været rigtig meget at se til.

Den primære indtægtskilde kommer fra salget af doneret tøj, legetøj, bøger og udstyr. Eftersom mange af varerne kan passe de flestes pengepung (nogle af varerne koster blot en 10’er), skal der mange enkeltsalg til for at tjene til både husleje, el, vand og varme samt mange forskellige aktiviteter.

Målgruppen for tøj er børn fra 0-8 år. Rundt om i butikken hænger alt det vaskede og brugbare tøj nydeligt på bøjle i både størrelsesorden og pige/dreng-farvekoordineret. Vinduesudstillingen er kundens første indtryk af butikken. For at lokke kunder ind, gør de frivillige hjælpere meget ud af at pynte vinduerne. Resultatet er virkelig fint.

Blandt varerne i butikken er fx strikvarer af den hjemmegjorte slags rigtig populære. Faktisk er der tilknyttet en række ”strikkedamer”, som forærer deres nørklerier til butikken til glæde for rigtig mange. Familiebutikken har i øvrigt både strikkeopskrifter og modtager meget gerne strikvarer i uld og bomuld – og allerhelst ensfarvede varer.

Forskellige Aktiviteter kan gennemføres med hjælp fra sponsorer. Det kan være fælles madlavning i et skolekøkken, en heldagstur til Jesperhus Blomsterpark, et besøg på Hjerl Hede, en tur i Legoland eller ”Familiecaféen”  i et tilstødende lokale, hvor fx mødregrupper eller mødre, der er på tur med deres små børn og lige har brug for et sted at kunne amme eller skifte ble, er meget velkomne.