Loppemarked

En weekend i 2012 med LOPPEMARKED

Det kræver meget plads og mange timer at forberede et loppemarked, men det er sjovt og når det er rigtig godt besøgt, er det umagen værd. Klubben har holdt loppemarked to gange. Vi havde lånt en lade med en pragtfuld udsigt, og vejret levede begge gange op til sit bedste.

Der var mange spændende effekter at gå efter, stort set alt det et loppemarked skal have, møbler, borde, stole, legetøj, spil, barnevogn og masser af småting. Antikt og gammelt i en skøn blanding. Klædeskabet kunne fyldes med tøj og tilbehør af høj kvalitet, hvoraf noget var ganske nyt. Smykker og hatte manglede heller ikke.

Loppemarkedet blev arrangeret for at støtte den gode tanke om genbrug, men også for at skaffe midler til de mange humanitære formål klubben donerer til. Da det var foråret, var der også blomster til salg, og en kop kaffe med hjemmebag kunne indtages i hyggelige omgivelser.

Dette var pengeskabende projekter. Overskuddet er doneret til flere formål

Velkommen til loppemarked

Det var to små spejderdrenge, der stolt slæbte afsted med de brune møbler i forgrunden. De skulle bruges til hyggemøbler i spejderhytten

Der var lavet lokkende smukke blomsterdekorationer

Et helt spisestel og fine glas kunne også friste