Julemærkehjemmet i Hobro

På et klubmøde i 2017 havde vi besøg af forstander for Julemærkehjemmet Hobro, Lise Claesson, der modtog klubbens donation af klubpræsident Åse Højris.

Om Julemærkehjemmet Hobro:

Julemærkehjemmet Hobro tager imod børn i alderen 7 til 14 år og har plads til 48 børn ad gangen, børn der mistrives hvor de er, fx pga. mobning, mindreværdsfølelser og også vægtproblemer. Børnene er på hjemmet i 10 uger og der er tale om mange store forandringer de, men også deres familie skal forholde sig til. Det koster ca. 64000,- at hjælpe et barn videre, der er 600 på venteliste på landsplan så hjælpen falder et tørt sted.

Julemærkehjemmet ligger smukt i Østerskoven nær Mariager Fjord. I disse dejlige omgivelser lærer vi børn med trivselsproblemer at leve et liv med sund mad, nærvær, kammeratskab og masser af motion sammen med andre børn, der er i samme båd.

Julemærkehjemmet i Hobro er indrettet i tre aldersopdelte afdelinger: Fjorden, Skoven og Fyrkat. Julemærkehjemmet har egen idrætshal til indendørs motion samt sportsplads og store aktivitetsområder til udendørs motion og leg.

Donation: 8.000 kr.

Se tillige under:
Soroptimist Fokusmål og
FN 2030 mål nr.3